Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jako upír s touhou po krvi se necítím, a konec světa uvítám.:-) bude spravedlivej.
1.12.2012 11:39 | Robin Marnoli
Skutečně hodně depresivní, snad tenhle pocit brzy přende.
1.12.2012 7:53 | NikitaNikaT.