Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O tobě lásko

O tobě lásko

Když tě držím za ruku,
patří mi celý širý svět.
kéž bych tě nikdy nepustil,
toužím s tebou spát i bdět.

Když se políbíme, oči zavřené,
celou tě přitisknu k sobě
a s vlasy si rukou pohrávám
já zase patřím tobě.

Stojíme spolu v kapkách deště,
ani jeden se nechce otočit a jít.
Rád bych ti byl blíže ještě,
až tak, že se budeš rdít.

Říkáš chybíš mi a chci tě,
ty slova srdce zahřejou.
Poté oba vzhlédnou k nebi,
a společně se usmějou.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 30.11.2012
Přečteno (510x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti