Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

"Miluji tě"

"Miluji tě"

Jarous95 Básně » o Lásce

Anotace: ......

Mám slzu v oku
Stéká kamsi k tobě
V hlavě pořád stejnou sloku
Ty dvě slova dusím v sobě.

Najednou jsem ztratil hlas
A cítím se zbytečný,
Protože „Miluji tě“ je jen v poli klas,
Výbuch sopečný.

Život nakreslený v předstihu
Stejným nudným směrem
Hladový rytíř vítězem v dostihu
„Dnes ne“ s úsměvem.

Nejde předstírat, že je klid
Jsi rána odněkud z nebe
Jestli se mnou budeš žít
Zemřu pro tebe.

Důvěra je sprosté slovo
Učí nás to od malička,
Ale úcta má zlatá podkovo
Je něco, co se naučím.
Budeš-li věřit.
Publikoval(a): Jarous95, 30.11.2012
Přečteno (446x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, děda včela, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti