Zimní
Zimní
Co to máš, děvče, na řasách?
Září z nich sněhová vločka
a pod ní v tváři něžný nach
se mého polibku dočká.
Copak už kolem nás padá sníh?
Schovej se pod stříšku!Tady!
Vločky snad roztají do srdcí
- nesmí se proměnit v ledy...
Publikoval(a):
tleskot, 29.11.2012