Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

roční období s tebou

roční období s tebou

Jsi nádherná jak jaro,
takových holek je málo.
Záříš jako třpyt všech hvězd,
jako pouliční lampy cest.

Tvé vlasy jsou jak léto,
tak si přivoň, ty popleto.
Voní jako rozkvetlý sad,
i proto jsem s tebou rád.

Podzim mi připomínají tvé oči,
Při pohledu do nich svět se mi točí.
Uhrančivý pohled vrhají,
a všechny bariéry bourají.

Zima je jako být bez tebe.
Ruka se mi trochu rozklepe.
Myslím na tebe víc než bych měl,
býti s tebou, to bych chtěl.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 29.11.2012
Přečteno (159x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti