Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Má láska míří k tobě

Má láska míří k tobě

James Libustka Básně » o Lásce

Anotace: .............

tak jako ptáci letí na jih
tak jako slunce padá za obzor
stejně má láska míří k tobě
tak jako dravá řeka z hor

přes kameny všedních nástrah
i přes mělčiny hlasů zlých
ve víru pomluv neztratí se
ani pod jezy časů minulých

tak jako kohout každé ráno
tak jako zvony věží kostelních
stejně moje srdce zpívá
píseň o všech krásách tvých

v rytmu něhy tóny znějí
v každé sloce vášeň plane
a i když všude závist číhá
ani notu nedostane
Publikoval(a): James Libustka, 27.11.2012
Přečteno (401x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Lugilla, Robin Marnoli, děda včela, Retor, LadyLoba Romana

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti