Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jen takovou

**Jen takovou

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: ..nebo tamtu od vedle..

~Ze snů~
~~~~~~~~~~~~~~~
Oči modré jak pomněnky
vlasy jako zlatý déšť
jak maliny má své rtíky
to pro sebe si maluješ.

Po duze se k tobě blíží
a v náruči ti skončí
docela lehce,bez obtíží,
ona tě miluje,tak neotvírej oči.

Pak ochutnáš zralé maliny
jak vánek pohladíš zlatý květ
ze snu se vzbudíš,bijí už hodiny
můj bože,zase ji chceš zpět.

Hlavu si schováš pod peřinu
a snovou vílu poprosíš,
vrať mi můj sen,aspoň na vteřinu,
adresu té vysněné si honem piš.

Spánek však ne a nechodí
co naplat,
skáčeš z postele,
pak úsměv na tváři ti vyloudí
ta dívka.Tamta od vedle.

Oči má sice jako dvě trnky
a vlasy barvy kaštanů
malin ti nabízí plné dva hrnky.
A ty?
“Jen takovou chceš za ženu“.
===========
Publikoval(a): Květka Š., 26.11.2012
Přečteno (202x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Robin Marnoli, NikitaNikaT., modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 07:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti