V bludišti
V bludišti
V nočním strnutí provází mě
dlouhovlasá sestra básní
mým labyrintem
Nit už se dávno neodvíjí
svírám její ruku
ostatní stvořeno
v prohraném souboji s obrazností
Pod spletí chodeb prosvítá
přerýsovaný jiný rozměr
její vlastní labyrint
a ve vzduchu je cítit dým..
báje nemají zmínku o žháři
To ten vzrušený rozkošník
Mínotauros
Publikoval(a):
qala, 26.11.2012