Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnes ráno na konci listopadu...

Dnes ráno na konci listopadu...

tleskot Básně » o Lásce

Anotace: podzim

Chodníky orosené
a šedý pláč nebe
po ránu za nehty
mráz vtíravě zebe
jen vítr práci má
zametá listí
a mně se u tebe
srdíčko čistí

Hladím ti vlasy
blond přeliv – ten jediný
schovává na časy
rostoucí šediny
už končí listopad
prosinec začíná
rychle – jak v životě
poslední vteřina...

...ty jsi ten klíč, jímž natáhnu hodiny,
budem žít pro radost, nejen psát dějiny...
Publikoval(a): tleskot, 26.11.2012
Přečteno (174x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti