**V kapse
**V kapse
Anotace: kapsa a vítr...a tak
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vítr v kapse
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Znám jednoho chlapce
co má snad vítr v kapse
ta je ale samá díra
vítr jenom z kapsy zírá.
V té druhé má kapky deště
chlapec říká já chci ještě
do kapsy mu naprší
a to snad chlapce potěší?
Milá jemu dopis psala
lásku v psaní vyznávala,
do kapsy ho dala tajně
v kapse mokro jak ve vaně.
Slova lásky ta se smyla
třeba tam ani nebyla,
ale byla chlapče milý
vyznání pak spolu osušili.
Vítr v kapse ten už není
a ti dva se dali do líbání
déšť do kapsy už neprší
ona je ráda a on se potěší..
-----------------------------
------------------------
Publikoval(a):
Květka Š., 25.11.2012