Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Motorkář

Motorkář

Tera.kuckuc Básně » Láska ... zklamání

Anotace: může něco změnit obrázek?

Maluji Ti pestrobarevné květiny,
aby ses nechal bodat do ruky.
A co Tvoje, moje srdce?
Bude je to bolet také?

Maluji lilii.
A svůj žal skryji.
Před Tebou snad,
ale co můj vnitřní pláč?

Namaluji vlčí mák.
že když začne zrát,
uklidní mě snáz,
Než zlámeš si vaz.

Až silnice se Ti hrobem stane,
na Tvé paži bude ještě,
slunečnice s trochou esoteriky
pro tvůj klid a mír tam na nebi.

Naposled přidám ostnatý drát,
určitě pak všemu zabráním snáz.
A Ty dostaneš znenadání rozum,
Přestaneš pokoušet dvojkolý osud.
Publikoval(a): Tera.kuckuc, 24.11.2012
Přečteno (213x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 03:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti