V mžitcích
V mžitcích
Anotace: (Letmá vzpomínka - kdysi dávno, daleko..)
Vedro až koně omdlévají
Tichý zástup černých žen
zmizel v mlze za kropicím vozem
(bere vodu z jezera
proto na ulici usychá tolik ryb)
a krutá stařena v nadhlavníku
drásá nehty stále stejný nápis
do žhavého palimpsestu dlažby
Noční vítr budí šálivou
vzpomínku na dávný déšť
a tichému zástupu září oči
Publikoval(a):
qala, 23.11.2012