Opravdu poslední polibek
Opravdu poslední polibek
Tak doufám
že vidíme se naposledy
tady
na obláčku studené ranní mlhy
a slunce ozařuje naše tváře
hladí je, hřeje
- a do toho sněží -
chladné vločky
droboučká peříčka zpod polštáře
chladná krása
okolo nás
a my dva pod jmelím
spojení
na které se nezapomíná
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 23.11.2012