Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život za časů depese

Život za časů depese

J.H.M. Básně » Deprese

Anotace: Báseň z roku 2010

Život je stmívání,
život je šero...
Život je když nápad máš
a dopíše Ti pero...

Život je vláčení,
život je zkouška...
A při chůzi po laně
je na Tvých očích rouška...

Život je kámen,
který sype se Ti pod rukou...
Život je výrobek,
s dávno prošlou zárukou...

Život je na hovno,
život je sračka...
Od rána do noci
o žvanec rvačka...
Publikoval(a): J.H.M., 22.11.2012
Přečteno (159x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: šťastná nešťastná, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti