Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A tys chtěl

A tys chtěl

Nechtěla jsem
a tys chtěl.
Když jsi mě tak příšerně miloval
nenech mě teď odejít,
neupusť svůj sen
Přísahej..

Řekni mi,
zas a znova
dnes na pravidla zapomeň,
unes mě třeba hned -

Tak přece,
nenech mě odejít
jen věř.
Publikoval(a): Le Vinnie, 22.11.2012
Přečteno (255x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sluníčko1, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti