SÁM
SÁM
Poslední cigareta co pálí prsty
v mlze schovaná duše
dávno ztracené lidské existence
tady
v městečku duchů
kde v rozbořených bytech bydlí jen stíny
když je hlad, žízeň
vyrabovat jeden krám
denně
ALE TAKHLE TO NEJDE !!!
chce se podělit o vzduch
co tady poletuje
není tu smog
nejsou tu továrny
čerstvost
která překvapuje
malý človíček
v kamenné ohrádce
na něhož si zobáky brousí
černé krvelačné a masochtivé vrány
malý človíček
jen zde pomalu umírá
na samotu
a ještě na cosi
jako jediný přežil
svět
plný zombie apokalypsy
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 22.11.2012