Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Namaluj vše co bys chtěla

Namaluj vše co bys chtěla

J.F. Marnotratný Básně » o Lásce

Anotace: Dnes spíš něco pro křehčí pohlaví...

Namaluj vše co bys chtěla
třeba temperou
na mý nahý tělo
jsi tak mile
rozněžnělá
a já se bojím
že mi tě seberou

Z náměstí se ženou davy
kolibříků
s hlavněmi u pasu
živá sopka plná lávy
tvoří řeku
nedoufej ve spásu

Odpusťte si únos smělý
tahle dáma
neskončí v panoptiku
užili jsme co jsme směli
patří mi celá
od řasy ke kotníku

Nebyl to jen pouhý přelud
horký proud
stoupající z etavíra
budem spolu na něm plout
tak ať dveře
nám nikdo nezavírá
Publikoval(a): J.F. Marnotratný, 22.11.2012
Přečteno (260x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, a1ička, michaela07, xoxoxo, LadyLoba Romana, Retor, děda včela, bera, Kytka62, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti