Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mozaika TRIO XXVI

Mozaika TRIO XXVI

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: I maličkosti, jsou velkými zážitky, skutky, činy... které se vryjí hluboko, navždycky.

Předopolední

Do práce nechceš jít unavený,
ale zase to nemusí být úplně fit…
… než překročíš bránu,

za mnou se jedeš milovat, pomazlit.



Rozbřesková

V brzičkém ránu,
chystám Ti kávičku,
než dojedeš do práce,
cestou ji vypijem…

… hodiny posouvaj ručičku.


/pak projdu se pomalou cestou
domů zpátky, s myšlenkou a…
… polibky na rtech/



Podněvečerní

Den, ten šel už spát,
ještě dobrou noc,
chtěl bys mně dát…
… malé zastaveníčko.

Něha skládá se k našim nohám.



Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 22.11.2012
Přečteno (93x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti