Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Možná se stává, že cestu splítáváš... ale věřím, že nande se osůbka, která se jistě nesplete... a ty dovolíš jí odemnout tu krásnou komnatu..
22.11.2012 16:50 | NikitaNikaT.
Souhlasím s Dědou...text ale dobrej.
22.11.2012 10:17 | Robin Marnoli
Není dobře být jen samotářem. Dobrým lidem je třeba věřit a tím najdeš v sobě místo i na lásku.
22.11.2012 9:49 | děda včela