Ty
Ty
Anotace: Když na ní začal doléhat neúprosný proud života a lásky :)
Už vím, že pod úsměv
ukrýváš rány psané žitím,
zatímco na srdci máš krev
a jinak žádné jiné krytí.
Docela ztracena
sama a přesto v davu,
přijdeš si bezcenná,
jdeš jako na popravu.
Publikoval(a):
Poetist, 21.11.2012