Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Boj s upirem

Boj s upirem

Orochi Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Běžná nuda ve škole ;)

Upír zabil milou mou.
Pozvednu zbraň stříbrnou.
Vyrážím k zámku s nabytou kuší.
Upír však mou zradu tuší.
Ze zámku odlétají vrány.
Já dočkal se smrtelné rány.
Upír radostí se směje.
Ja však znám postup děje.
Na obloze slunce svítá.
Upír ve smrti se zmítá.
Publikoval(a): Orochi, 20.11.2012
Přečteno (871x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mankys, manamenekdo, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti