Plachá sevření
Plachá sevření
Lákání nepotrestaných zločinů
tiše k ránu upíjím
a plachá sevření
rozpouští se opadávají
Upíjím bojím se deliria
bojím se slov co kolonizují pustiny
přerývám dech i promluvy
které snad dávají snad neberou
Užaslý bledý řeholník
vržený bílým zvonem do temného rána
láme oboustranné trny a plachá sevření
rozpouští se opadávají
Publikoval(a):
qala, 20.11.2012