Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myšlenka

Myšlenka

Retor Básně » o Lásce

Anotace: Z citu pocit a z pocitu myšlenka

Co mě tíží?
říká se to stěží,
neumím milovat,
umím jen srdce malovat.

Možná se jenom špatně měřím,
možná si málo věřím,
věřím, že lidé mají v očích krásu.
věřím ve štěstí, když vidím spadlou řasu.

Nejde mi o to, jak kdo vypadá,
tak proč ta láska uvadá,
když se do očí podívám,
život je to co v nich hledám.

Asi v jiné době jsem,
v téhle době je jen spousta jmen,
v lidech hledám ducha živého,
a pokaždé nalézám už jen popel mrtvého.

Nechci po světě dívku vysněnou,
ale chci lásku upřímnou,
tohle by mohla být každá panenka,
bohužel je to jen další myšlenka.
Publikoval(a): Retor, 20.11.2012
Přečteno (250x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, Quigleika, Robin Marnoli, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti