Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

(Od)stěhování

(Od)stěhování

V krabičce od mýdla
zbyly pěnové bubliny
škoda je vůbec vzít do rukou
rozpustily by se
samy - tiše
v novém studeném bytě
...
a na rozviklaném stole
pomalu vadnou kopretin
idyla právě přistěhované
nebo se stěhující
kdo ví
marně hledám sirku
abych zapálila jednu z posledních svící
- není zde elektrika -
proto zpovídám se měsíci
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 20.11.2012
Přečteno (87x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, děda včela, Jin&Jang, NikitaNikaT., Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti