Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Báseň psaná na ubrousku

Báseň psaná na ubrousku

Rezavá plechovka Básně » o Životě

Anotace: Jednou si tak moje maličkost hověla v hospodě a pozorovala cvrkot kolem sebe a všimla si jednoho individua,které tam chodí skoro každý víkend

Až židle budou nahoře
a potichu budou mýt podlahu
věz, že nastal ten správný čas
nás,
barových seladonů
gelujících si vlasy
koukajíce přitom do třpytu skleniček
právě vypité whisky
nás pokušitelů,
kteří po zavíračce
kdesi vzadu
zprznili nejednu číšnici
nás hříšníků,
co žádali o číslo
i když dámám stékalo po bradě naše semeno
...
nás,
za kterými se úderem třetí zavřely dveře
a v hlavách
šly myšlenky
o správné výchově dětí
a spokojenosti manželek
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 19.11.2012
Přečteno (87x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, Retor, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti