Poslání
Poslání
Proč převozník tváří se podivně,
vždyť pozdravil jsem uctivě.
Proč sedím strnule, pasivně,
překonáme řeku Styx živě.
Ve světě neživých promluvím rázně,
ať vidí, že jsem bez strachu a bázně.
Svý předky chci vyhledat
a život jim do rukou dát.
V nehmotném světě tak zůstat,
užívat si tajemné šero.
Poslání odemyká oči i ústa,
vrací mne k Tobě, má dcero.
Publikoval(a):
Petr Malý, 19.11.2012