Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pták může milovat rybu, ale kde budou žít?

Pták může milovat rybu, ale kde budou žít?

Globodecristal Básně » o Lásce

Anotace: Jsme vše. Spojenci i nepřátelé, známí i cizí, jen ne spolu...

Životy obou z nás..
jsme rozdílní a propletení..
jak noty jinak znějící,
jsme tu pro sebe uvěznění..
Konec stránky nás rozděluje
jak řádku od řádky v příběhu..
a spojuje nás přec ten papír,
čárky, tečky nepředstavují zábranu.
Báseň z nás je sepsána,
slova uměle poskládána do rýmů,
jejichž smysl utíká čtenáři,
smutek uvězněn v řeči šprýmů..
Bloudím strachem v odvaze,
myšlenky jsou vodou vodopádu..
a moje srdce stažené jak v obvaze,
bez života a bez nápadů.

Stojím nohami na zemi
vichřici ustojím a bouři unikám.
Ty mě doháníš,
ty mě chráníš,
a při tom jsi tím, před čím utíkám.
Publikoval(a): Globodecristal, 18.11.2012
Přečteno (272x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, Robin Marnoli, Kleopatra7xyz, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti