Sám sebou
Sám sebou
Životem jenom proplouvám,
lži a pravdy se mísí.
Ráno zmateně usínám,
Patřím mezi ty krysy?
Potkávám bytosti,
říkaj si lidé.
Jsou mi jen k zlosti,
jak dny propité.
Pořád mi něco cpou
nebo mne nahání.
Neznají pravdu mou,
mají své hýkání.
Už patřím sám sobě
a bylo načase.
Mám to i na hrobě,
po věčném zápase.
Publikoval(a):
Petr Malý, 17.11.2012