Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní

Podzimní

Večery bez polární záře.
Dým halí město.
Lidé bez tváře.
Zvláštní konzistence tohleto těsto.

Město živé duchů.
Šlápoty v tichu světa.
Nešťastnost od ucha k uchu.
Podivná to naše planeta.

Svět obléká podzimní duha.
Mé město pouhá šeď.
Vítr mé vlasy cuchá.
Mé město a pak jen zeď.
Publikoval(a): blešák, 17.11.2012
Přečteno (73x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti