Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Třikrát

Třikrát

Žhavým železem
a špetkou zlata
a pak ještě tou stříbročernou barvou
kterou mívá na triku
a kterou mne taky umazal
nádherně voní.


Třikrát jsme řekli
NA TOHLE ZAPOMEŇ
Třikrát si slíbili
že BYLO TO NAPOSLED

Třikrát jsme si zavoněli

a nesmíme

chtít to

POČTVRTÉ
Publikoval(a): Kleopatra7xyz, 16.11.2012
Přečteno (162x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti