Děvčátko za oknem
Děvčátko za oknem
Anotace: Nešťastný domov...
Utrápené oči
koukají ven.
Nikdo se
teď necítí hůř
jako děvčátko
za oknem.
Touží po
hebkém
doteku…
Vzpomíná
si, jak se
před otcem,
schovávala
pod deku.
Trápil ji život doma.
Myslela si,
že za všechno,
mohla ona.
Život jako
procházka ohněm.
Nikdo neutěší
děvčátko….za oknem…
Publikoval(a):
Makaveli, 16.11.2012