Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odpusti ja sa polepším

Odpusti ja sa polepším

Bobačik Básně » o Lásce

Anotace: Odpusť mi bola si môj prví vzťah lebo kým som ta nepoznal nevedel som milovať

Odpusti ja sa polepším
Odpusť mi bola si môj prví vzťah lebo kým som ta nepoznal nevedel som milovať
Nevedel som čo a jak tak som sa bláznivo namotal a zabávať zabúdal moje cíti sú čisté a pravé to
Sama vieš že ta stále milujem nedbal som význam toho slova až terás som pochopil jaky význam ma ale zo srdca ti to píšu veľmi rát len par slov ti chcem dať je to pravda abo klam že kvôli citom ma opúšťaš terás som to pochopil keď si mi to povedal že zabávať si sa chcela len par sľubov ti môžem dať že svoje cíti len v básňach budem písať nebudem ste bou každý deň ale keď to dovolíš prídem budem ste bou tak jak to bolo prví krát budeme sa baviť a smiať nechám sa s tebou v viest len ti sám dobre vieš čo mam robiť a čo nie a otazki ti nedávať viem že som chybu urobil a polepšiť sa chcem tie sľuby do srdca píšem tiež a svoj chybám sa vihibat všetko čo som ti povedať chcel tak už to vieš len ti sama sa zo srdca rozhodneš. Svoje chybí už s späť vziať sa nedajú len napraviť sa chcem to už asi vieš stále len teba v srdci budem mat to ti môžem prisahať svoj sľubov sa držať budem v svojich básňach lásku dávať . Už nechcem zažiť tu bolesť čo v srdci mam na klenoch kľačím a odpustenie prosím ta .
Publikoval(a): Bobačik, 16.11.2012
Přečteno (151x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti