Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Střípky reality

Střípky reality

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Možná ne jenom střípky, ale takové, které se a si rádi, s přítelem, necháme zaseknout hodně hluboko :o)

Rád se na mě díváš
a nahou v posteli líbáš…

… s něhou mě objímáš,
a pak… zase mazlíš.

Svým jazykem mě dráždíš.

Rád si se mnou hraješ,
ve své fantazii stále zraješ…

… víš, že vždycky vyhraješ,
a pak… se milujeme.

Krajinou rozkoše prostupujeme.


Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 15.11.2012
Přečteno (190x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti