Už nemiluji...
Už nemiluji...
Anotace: asi sem nikdy nemilovala...
Už to láska není,
bylo to jen citů poblouznění.
Už nechci víc,
než pusu na líc.
V hlavě tolik otázek mám,
že ani říct je nezvládám.
Láska k tobě je matoucí,
jako řeka tekoucí.
Boha se ptám proč tě tak ráda mám,
ale odpověď nedostávám...
Už to nedávám,
a tak to vzdávám.
Už bolesti hodně bylo,
myslím že to stačilo.
Publikoval(a):
Emča, 14.11.2012