Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víla a pasák

Víla a pasák

Ani.J Básně » o Lidech

Anotace: Tohle je moje první báseň na stránkách basnicky.cz takže nevím no....

Na vysokém kopci,
kde pasák pásl ovci,
se najednou objevila,
krásná lesní víla.

Měla dlouhé zlaté vlasy,
byla plná vnitřní krásy.
Tváře měla jako květ,
radost na ni pohledět.

Pasáček s údivem hleděl,
že dělá chybu však nevěděl.
Jeho žena přišla hned,
pasák na ni byl jak med.

Všichni se pak udobřili,
Spolu spokojeně žili.
Publikoval(a): Ani.J, 13.11.2012
Přečteno (127x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, qala

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti