V té tmě
V té tmě
V té tmě nepoznávám
která tvář je Tvá
a kterou si ponechat
Ale folikul roste
přibývá nový měsíc
a kyvadlo je napjaté v úvrati
Jako průslyšné chvění v zrcadle
jak světlonoš za dvěma rohy
kočičí kroky naděje
znějí v ozvučnici pavučin
Publikoval(a):
qala, 13.11.2012