Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak už to někdy bývá, že přátelství lásku skrývá

Tak už to někdy bývá, že přátelství lásku skrývá

Krokyno Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Tak už to někdy bývá, že přátelství lásku skrývá

Tak už to někdy bývá, že přátelství lásku skrývá

Žena s menší postavou
velice štíhlounká,
chodí s touhou svou
a mně padla do oka.

Má hebké ruce,
krásný hlas,
tak štědré srdce,
že s ní jde všechno snáz.

Přitahuje všechny muže,
ona je však odmítá,
kdo políbit ji může?
Chci poznat toho člověka!

Oči její ohnivé,
hledí do dálky a nikam,
recituje vášnivě,
před verši já smekám.

Poslouchám ji rád,
rád se jí dotýkám,
ale jsem jen kamarád,
tak své city polykám.

Možná je to v osudu,
nebo je to trest,
že s ní nikdy nebudu,
tohle musím snést!

Kamarád je stejně víc,
tohle je přece jasný,
kdo chce vše nemá nic,
přátelství je krásný!
Publikoval(a): Krokyno, 13.11.2012
Přečteno (246x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Micheeelle

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti