Tobě
Tobě
Ležíme takhle pod hvězdami
vedle sebe
a přitom sami
ztraceni v našich snech
o tom jak to všechno je
že já nejsem mořská panna
a ty nejsi Superman
obyčejnost je moje příjmení
když chodím po ránu vynést v teplákách smetí
myslela jsem
že se nic nemění
ale my přitom kolem sebe kroužíme
jak nenažraní supi
měsíc vyšel
oheň více zaplápolal
přitisknu se k tobě
snad konečně se stmelí naše světy
zas bude vše jako dřív
"Miluju tě."
zašeptals
a puzzle do sebe zapadly
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 12.11.2012