Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život trosečnice

Život trosečnice

Chci pustý ostrov
každé ráno pít mléko z kokosů
a poslouchat divý zpěv papoušků v palmách
nechat mořské vlny
olizovat moje nohy

zabavit se stavěním hradů z písku
občas na voru z nafukovacího člunu
navštívit Santu Clause
co si přes rok válí šunky o ostrov vedle

mít se fajn
bez všech vymožeností
žít chudý život samotářky
se všemi radostmi i strastmi
co trosečník má

a když si budu chtít povídat ?
...
stačí za ocas opičí zatahat

dostat se do rauše
snězením čarovným bylin a hub
co rostou v "mojí" jeskyni

prostě fajn se mít
...
konec představám
je turbulence

a odvádí mě z mého letadlového snění
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 11.11.2012
Přečteno (107x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kpt.pyrat, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti