Ve vzduchu
Ve vzduchu
V plamenech ohnivých
žhnu jak kousek uhlí
pomalu se opíjím vlezlým dýmem
a vím,
že na světě jsou lidi
co jsou na tom ještě hůř
lidi,
které griluje slunce africké
nejí,nepijí
bdí nad nimi Bůh
měním se v popel
já popravená
v horách listí a suchého dříví
má duše letí do nebe
zněsvěcená
svobodná
...
ale bude se mít líp
jak na zemi neměla
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 10.11.2012