Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S láskou....

S láskou....

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Čas možná Ti utíká v práci pomalu, ale neboj, pak už máme chvíle jenom pro sebe. :O*

S láskou vařím Ti oběd,
až přijdeš hlavový,
dnešní den, pro to
je zrovna takový…

S esemeskou vzájemnou,
že milujeme se stále,
s myšlenkou budoucí,
na to, co bude dále…

Jak malé děti se těšíme,
láska, to je něco víc,
nám je poutem silným,
pro jiného nezbylo nic…

Tak se mi, drahý, opatruj,
vše zlé a nemilé pomine,
až přijde nový začátek,
jenom to dobré nám…

… zůstane.

Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 10.11.2012
Přečteno (366x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Květka Š., Robin Marnoli, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti