Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

283. Dilema

283. Dilema

Robin Marnoli Básně » Smutné

Anotace: ...když srdce vede tam, kam rozum nechce...

Opřený do židle,
v cele svých pocitů,
a srdce jak bachař hlídá,
myšlenky za mříží,
ať mysl plán nezkříží,
v této věznici.

V ruce pero,
jak lano z okna hozené,
ať litery se derou ven,
po stěně kamenné,
ve hříchu vláčené.
ke svobodě.

A venku,
bude líp?
A nebo pes tam chcíp,
a ty to nezměníš,
a zase naletíš,
bachařům do rány...

z provazu volány,
a inkoust?
Ten ti vyschnul.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 10.11.2012
Přečteno (213x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, děda včela, Kytka62, Květka Š., NikitaNikaT., modrá, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti