Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poezie

Poezie

J.H.M. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Bášeň z roku 2010

Poezie, poezie
ve dne spí a v noci pije
ve vzezření jizvička
už není malá holčička
a jara se nám nedožije.

Poezie, poezie
lidských slabin využije
je to zralá samička
a v jejích očích jiskřička
co do oken Ti vroucně bije.

Poezie, poezie
ze své lahve neodlije
je to nafintěná panička
která vtiskne se Ti pod víčka
dokud pot Tě nepolije.

Poezie, poezie
když si s Tebou neužije
je jak rozmazlená kurvička
a ač to známost byla kratičká
koho nezná- nezabije.
Publikoval(a): J.H.M., 10.11.2012
Přečteno (61x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti