Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lehounké proč

Lehounké proč

honeymoon Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Víme proč, jsme tady proto poznání

Lehounké proč?

Proč, proč - do prázdna křičím,
proč, proč - všech nikdonošů se ptám,
proč, proč - člověk sám sebe ničí,
proč, proč - láska je jen sebeklam...
Proto, prostě proto - všechnovědů spousta odpovídá,
proto, prostě proto, že jsi tady a poznat vše musíš!
Příkoří, smutek, poblouznění také jak nenávist se s láskou střídá,
nikdo tě neslyší, na kolenou klečíš a prosíš...
Echo jde ti vstříc - proč,...oč,...oč...?
Publikoval(a): honeymoon, 9.11.2012
Přečteno (181x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti