Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šance

Šance

index36 Básně » ?nezařazené?

Anotace: ... šance ..

Když dostáváš šanci,
nepromarni ji.
Vyzvi ji k tanci,
ukáže ti pak co je v ní.

Změna je hlavní,
ukaž co je v tobě.
Tvé činy tě brání,
to co máš v sobě.

Tak se již ukaž,
vím že to jde.
Zapoj svou kuráž,
a to právě zde.
Publikoval(a): index36, 9.11.2012
Přečteno (93x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Le Vinnie

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti