Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

265. Opravdový přítel

265. Opravdový přítel

Kdo slíbil by ti rád,
že z moře kvítí natrhá ti,
kdo bude kamarád,
ze země pomůže ti vstáti.

Kdo sliby by ti dal,
že donese ti paví listí,
on zapošije žal,
a tvoje rány medem čistí.

To byl by opravdový přítel,
srdcem láskou plněným,
něhy pěchovaný pytel,
co prohřeje tisíc zim.

Chci mít u sebe tu bytost,
a cítit se jako král,
já nikdy nepocítím lítost,
koho jsem si vlastně vzal.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 7.11.2012
Přečteno (178x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., modrá, Martina Primová, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti