Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sblížení...

Sblížení...

Do oprýskaných budov,
kolem kterých denně chodím,
šeptám své marné prosby

a lidé zmáčení, nevrlí,
lidé zpití a zamlklí,
smutek mi nikdy neuvěří.

Ty budovy nikam nespěchají,
snad proto jim věřím, víc než lidem,
schýleným pod břemenem sebeklamů.

Třpytné město je přeludem pro turisty,
kteří necloumají dveřmi bytů,
aby táhlé tóny hádek neupadly v zapomnění

a s každým dalším záchvěvem více tíží
kolorit ledabylých slov,
do kterých jsem vložila vše kromě srdce.
Publikoval(a): Lugilla, 6.11.2012
Přečteno (179x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Felicis, Robin Marnoli, Martina Primová, Květka Š., děda včela, modrá, qala

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti