Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

On

On

Jak balonek z pouti
cos mi tenkrát dal
líbals mě sladce
poté zahrabal

dvacet stop pod zemí
kolem lezou červy
na hrobu koruna z trnů
a na černé obloze hvězdy

Neuvidím je více
ty nebeské zaprodance
a on
sladké řeči medově
přednáší další naivní dívce
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 6.11.2012
Přečteno (237x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martina Primová, Květka Š., děda včela, Robin Marnoli, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti