Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez tebe?

Bez tebe?

honeymoon Básně » o Lásce

Anotace: Láskorýmovačka

Bez tebe?

Bez tebe chlad,
po tobě hlad,
samoty klad?
Snad že kdosi kdesi má mě rád,
myslím na teplou kůži tvých zad,
nedržím se osvědčených rad,
co jiní snaží se mi dát,
dál chci být šťastná a ve tvém náručí se smát,
pod žárem polibků tvých tát,
nechci se stále na totéž ptát,
musíme chtít více se znát,
ponechme myšlenky ve větru vlát
a teď už budeme spát,
sny krásně něžné nám budou se zdát.
Publikoval(a): honeymoon, 6.11.2012
Přečteno (393x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti