Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nacházím sebe

nacházím sebe

díváš se do slunce
v jeho paprscích se choulím
nebe je poseto střípky
neznám jejich směr
v přítmí stínů
vidím tvoji tvář
směješ se
a já nevím
zda se mi to zdá
to slunce dává nebi barvu
jako když malíř na plátno maluje sen
jeho smyslností jseš vpitá v mém já
navěky
jsem princ na černém koni
co našel cestu
podáš mi ruku
a já vím
že zůstáváš
Publikoval(a): anotal, 6.11.2012
Přečteno (77x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti